Sunday, 6 July 2008

Mini Pesta Sukan Kastam Kuala Lumpur

Acara Tenpin Bowling telah pun berakhir selepas 2 hari(4 &5 Julai) bertarung di Ampang Superbowl, IOI Mall Puchong. Seramai 33 orang peserta dari Ibu Pejabat, KLIA dan Kastam Kuala Lumpur telah mengambil bahagian. Permainan di bahagikan kepada 2 blok iaitu 5 game bagi setiap blok. Keselurahannya pemain akan bermain sebanyak 10 game untuk 2 hari pertandingan.

Hari pertama menyaksikan Eh Tet dari Narkotik, Ibu Pejabat menggunguli pertandingan dengan menduduki tempat pertama dan tempat kedua dimiliki oleh Sahiar (Wira). Pada hari kedua @ blok kedua pula menyaksikan pemain-pemain 'favourite' tumbang dan tempat pertama dirampas oleh Mohd Hisham dari Ibu Pejabat dan tempat kedua Rosli (Jet Li) dari KLIA. Kategori wanita pula, seperti dijangka Salamiah Hussin tidak menghadapi kesukaran untuk duduk ditangga pertama manakala tempat kedua oleh Normala dari KLIA.

Keputusan 6 terbaik adalah seperti berikut :

Lelaki :
 1. Mohd Hisham
 2. Rosli Hussin
 3. Haadinor Amir
 4. Mohd Sahiar
 5. Et Tet a/l Eh Tek
 6. Zainuddin Abdul Talib
Wanita :
 1. Salamiah Md Hussin
 2. Siti Normala Senaki
 3. Datin Hajah Shamsiah Abd. Hamid
 4. Hamidah ab. Latif
 5. Norsila
 6. Nur Sabrina Abd Rahman
Beberapa acara telah selesai iaitu Bola Jaring, Bola Tampar, Tenis dan Dart. Acara penyampaian Hadiah akan di langsungkan pada satu tarikh yang akan ditetap.

Mohd Hisham Mohd Nor.

1 comment:

Nor Amran said...

tahniah kepada tuan presiden

SEMOGA BERJAYA DAN MENAIKKAN SEMANGAT AHLI2 KBKPj