Saturday, 28 March 2009

Kejohanan Bowling Jemputan KBKPj


Pagi tadi telah berlangsungnya Kejohanan Jemputan Kelab Bowling Kastam Putrajaya di Ampang Superbowl, IOI Mall, Puchong. Seramai 40 orang ahli kelab dan 8 pasukan jemputan telah mengambil bahagian serta memberi sokong kepada program ini. Kejohanan in telah dirancang beberapa ketika dahulu tetapi tertangguh atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan. Saya bersyukur ianya dapat dilaksanakan dengan sempurna dan berakhir dengan jayanya. 3 kategori dipertandingkan iaitu individu lelaki dan wanita (ahli kelab) dan jemputan. Saya beserta Nazri Che Ani dan Hamidah bertanding sebagai pasukan Trio jemputan manakala ahli jawatankuasa yang lain bertanding dalam kategori individu.

Juara bagi kategori Individu lelaki adalah Saudara Sobri dari pencegahan dan kategori Individu wanita ialah Rosmanorazlia dari Cukai Dalaman. Pasukan jemputan pula dimenangi oleh pasukan dari Telekom Malaysia TM. Hadiah bagi kategori Individu lelaki telah disampaikan oleh Saudara Nazri Che Ani, Timbalan Presiden KBKPj dan Saudari Hanizah Zainal, Setiausaha Kelab telah menyampaikan hadiah untuk kategori wanita. Hadiah bagi kategori jemputan telah disampaikan oleh saya sendiri.

Insyaallah, jawatankuasa akan bersidang pada Isnin ini untuk melakukan post-mortem bagi mengenal pasti beberapa kelemahan serta penambahbaikan. Saya akan mengumumkan satu lagi projek besar KBKPj dalam masa terdekat ini dan beberapa siri perbincangan telah pun diadakan untuk menjayakannya.

Mohd Hisham Mohd Nor.

No comments: