Sunday, 1 November 2009

Kunjungan Pasukan Bowling PKN Terenganu ke PutrajayaKBKPj mengalu-alukan kunjungan Pasukan Bowling PKN Terengganu ke Putrajaya pada 30 Oktober yang lalu. Sehubungan dengan itu satu perlawanan persahabatan telah diadakan pada 30 Oktober 2009 bertempat di ARL Powerbowl, Alamanda. Turut memeriahkan pertandingan ialah Y.Bhg. Dato' Hassan Ibrahim, Penasihat KBKPj, Y.Bhg. Dato' Azis Yacub, Presiden Kehormat KBKPj yang juga PKN Terengganu serta Datin Rosaini, Penasihat KBKPj.

Seramai 40 peserta dari Putrajaya dan Terengganu telah mengambil bahagian dalam perlawanan persahabatan ini dan acara pasukan dimenangi oleh pasukan KBKPj. Acara penyampaian hadiah diadakan pada jamuan makan malam di Putra Executive Lounge, Putrajaya.

Saya amat gembira kerana program ini berjalan dengan jayanya dan diharap ianya akan diadakan dimasa akan datang. Pada ucapan aluan, saya mencadangkan supaya satu perlawanan persahabatan Pasukan Bowling KBKPj dengan negeri-negeri PAKAT(Kelantan, Terengganu dan Pahang) di adakan pada tahun hadapan.

Mohd Hisham Mohd Nor.

No comments: