Tuesday, 7 August 2012

Lama Menyepi

Salam semua rakan-rakan,

Sekian lama tidak menulis dan pensil hampir tumpul. Namun sempat meluangkan masa untuk membuat sedikit perubahan pada blog yang sudah berusia hampir 5 tahun. Diam tak diam, waktu berlalu begitu pantas sekali. Tetapi pada kali ini, saya akan menulis kembali dengan memberi pandangan-pandangan khususnya berkaitan sukan yang telah menjadi darah daging sejak kecil lagi. Turut diselitkan pandangan berkaitan isu-isu semasa termasuk ekonomi dan sosial. Mungkin diselitkan sedikit pandangan yang berkaitan politik asalkan ianya ditulis secara berhemah dan tidak menyentuh mana-mana pihak.

Penulisan sebenarnya dapat mengembangkan minda seseorang kerana sebelum menulis seseorang itu perlu berfikir apa yang hendak ditulis atau ia memberi pandangan atau menulis apa yang telah dibaca untuk dikongsi bersama. Matlamat utama di blog adalah untuk berkongsi pandangan yang mana akhirnya akan memberi faedah kepada semua kerana ianya dikongsi secara ikhlas.

Insyaallah, saya akan meneruskan kembali menulis dengan semangat baru kerana banyak yang boleh ditulis serta banyak yang boleh dikongsi secara bersama melalui penulisan dalam blog.

Sekian, wassallam.

hisham nor.

2 comments:

Kak Yah said...

jangan disia2kan bakat yg ada. nanti kalau ditarik semula camner? hehe..
teruskan menulis...

Mohd Hisham Mohd Nor, A.N.S, P.P.C said...

Saya akan kembali menulis...